BA Architecture student wins competition redesigning a retail space in Norwich

BA Architecture student wins competition redesigning a retail space in Norwich

Local architects Clancy Consulting asked our BA (Hons) Architecture students to reimagine the now empty Debenhams retail space.

Architectural illustration reimagining the retail space previously occupied by Debehnams in Norwich. Exterior illustration of the building

Clancy Consulting launched the hypothetical competition by tasking students to reimagine the 6-storey space in Norwich city centre. The competition was ran in collaboration with the NUASU Society of Architecture and Interior Design.

BA Architecture student, Luke Psaros, was chosen as the winner, with their imaginative ‘Urban Forrest’ concept.

Architectural illustration reimagining the retail space previously occupied by Debehnams in Norwich. Exterior illustration of the building

Luke’s concept included high-level glass walkways inside the mixed-use space. Luke stuck with the building’s current exterior façade to reduce waste.

Luke won a £250 cash prize and certificate of recognition from Clancy Consulting.